...

Tutorials IPTV Apps

Welke IPTV app moet ik gebruiken?

iptv app

Iedereen kent het. IPTV is nieuw voor je of je weet niet meer hoe het werkt. Je wilt IPTV, maar waar begin je? Welke software moet ik downloaden? Dit zijn veelgestelde vragen. In dit artikel helpen we je op weg.

Welk apparaat moet ik kiezen?

Allereerst is het cruciaal om het apparaat te kennen/selecteren dat je gaat gebruiken om IPTV te ontvangen. Dit kan elk type apparaat zijn, zoals :

  • Smart TV
  • Telefoon
  • Tablet
  • Kastje/ontvanger
  • Computer/laptop

Elk apparaat heeft verschillende functies. Er is een lijst voor je samengesteld. Deze lijst toont de beste toepassing voor jouw apparaat:

Smart Tv’s:

Samsung: We raden altijd Net IPTV of Smart IPTV aan voor Samsung-tv’s (deze optie is niet compatibel met alle Samsung-modellen).

Voor Philips-televisies hangt het ervan af of ze op Android draaien of niet. Voor Android-televisies raden we IPTV Smart Pro aan, voor andere televisies Net IPTV, SS IPTV of Set IPTV.

Sony-televisies zijn over het algemeen uitgerust met Android, wat betekent dat je de toepassing IPTV smarters Pro / Flix iptv of Tivimate op deze televisies kunt downloaden.

LG: Voor LG televisies raden we dezelfde toepassingen aan als voor Samsung televisies. Smart IPTV, Net IPTV of zelfs Duplexplay in deze situatie.

TCL televisies zijn ook compatibel met Android en je kunt de applicatie IPTV smarters Pro downloaden .

Telefoons, tablets en kastjes:

Voor deze apparaten hangt het ervan af of ze op Android of iOS draaien.

Op Android-apparaten heb je een heleboel toepassingen tot je beschikking. Wij kiezen altijd voor IPTV smarters Pro. Deze software is eenvoudig in gebruik, gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om beelden van films en series te bekijken en weer te geven. Xtream Player is een vergelijkbare toepassing. GSE smart IPTV is een ideale oplossing voor het streamen van content van je telefoon of tablet naar je tv.

Je kunt GSE smart IPTV of IPTV smart player selecteren op Apple apparaten (iPhone, iPad of Apple TV), maar de Android versie is minder uitgebreid.

Desktop/laptop:

Voor de PC kun je de zijkanten verkennen, de toepassingen zijn talrijk. We gebruiken de onderstaande toepassingen. Deze toepassingen kunnen alles doen wat je nodig hebt om te genieten van televisie, films en live programma’s neem voor meer informatie contact met ons op iptv kopen .

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.